Спорът ни е за две седмици, които са политическа и

...
Спорът ни е за две седмици, които са политическа и
Коментари Харесай

Горанов: Понасяме политическа отговорност за срока на извънредното положение

Спорът ни е за две седмици, които са политическа и историческа наносекунда, но вероятно за болестта са цялото й проявление от заразата до смъртта на някой уязвим. Върху това акцентира финансовият министър Владислав Горанов по време на обсъжданията за удължаване на извънредното положение и актуализацията на бюджета.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4018
" В Закона за извънредното положение се съдържат редица правила и норми, които уреждат поведението на иституциите и на бизнеса в това състояние, някои от които са основно в полза на обществото ", коментира той.

Парламентът продължава работа въпреки коронавируса

" Понасяме своята политическа отговорност за този срок. Моля да се подкрепи, заради това, че законът ще действа с ясна предвидимост по отношение на гражданите ", посочи още финансовият министър.

И призовава да не се " яхва популизма " в създалата се криза.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4018  Още една жертва на ковид у нас Още една жертва на ковид у нас  Спипаха русенка под карантина да се разхожда Спипаха русенка под карантина да се разхожда  Съединени американски щати са изгубили 701 000 работни места през март поради COVID-19 Съединени американски щати са изгубили 701 000 работни места през март поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР