Случи се и на нас. Имаме създадена организация за дезинфекция

...
Случи се и на нас. Имаме създадена организация за дезинфекция
Коментари Харесай

Аврамова за служителката с COVID-19: Чувства се добре!

Случи се и на нас. Имаме създадена организация за дезинфекция на сградата ден и утре. Тестват се служителите на министерството. Това заяви министърът на регионалното развитие Петя Аврамова в ефира на Нова телевизия по повод положителната проба за COVID-19 на служителка в министерството.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8240
По думите ѝ служителката няма симптоми и се чувства добре.

Положителна проба за COVID-19 затвори регионалното министерство

Няма да има проблем с работата. Нашите служители ще се тестват в три лаборатории в София и тези, които са с отрицателни тестове - ще могат да се върнат на работа. Създали сме организация и за дистанционна работа, където позволява, каза Аврамова.

На въпрос дали е установен броя на контактните лица, Аврамова заяви, че всички ще бъдат тествани. Температурата на служителите се мерят ръчно, имаме и термо камера, както и дезинфектанти, подчерта тя и добави, че са взети всички необходими мерки.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8240  Следващата академична година в Кембридж ще бъде напълно онлайн Следващата академична година в Кембридж ще бъде напълно онлайн  83 смъртни случая от COVID-19 в Германия 83 смъртни случая от COVID-19 в Германия  Над 1500 смъртни случая от COVID-19 за денонощие в Съединени американски щати Над 1500 смъртни случая от COVID-19 за денонощие в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР