Словения официално потвърди първия случай на английския щам на коронавируса,

...
Словения официално потвърди първия случай на английския щам на коронавируса,
Коментари Харесай

Първи случай на британския щам на коронавируса в Словения

Словения официално потвърди първия случай на английския щам на коронавируса, съобщи словенската агенция СТА.

Премиерът Янез Янша обяви в неделя, че новият щам е потвъреден при временно пребиваващ в Словения косовски гражданин, който е пристигнал от Белгия.

Янша каза, че белгийските власти са информирали Словения, че в страната има човек, който е бил тестван и се оказал положителен на английския щам на коронавируса, предаде БТА.

Премиерът посочи, че тази седмица ще бъде необходимо ново преразглеждане на разхлабването на мерките. Планираното откриване на училищата ще бъде възможно само ако всички стриктно спазват всички инструкции, каза Янша. Той призова гражданите да използват маски с по-голяма защита.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18804  Насред пандемията здравният министър на Испания се отдръпва Насред пандемията здравният министър на Испания се отдръпва  Учени се отхвърлиха да създават ваксина против COVID-19, умориха се Учени се отхвърлиха да създават ваксина против COVID-19, умориха се  Русия с максимален спад на инфектираните с ковид от ноември Русия с максимален спад на инфектираните с ковид от ноември
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР