След 7 години се връщаме на екран заедно, така го

...
След 7 години се връщаме на екран заедно, така го
Коментари Харесай

Мария Игнатова заголи бедра и дупе пред Гала, а Рачков се присмя на водещата и хвърли голяма бомба!

След 7 години се връщаме на екран заедно, така го изчислиха колегите. Това заяви в ефира на " На кафе " Мария Игнатова, която гостува на Гала с половинката си Рачков. Коментара й бе по повод завръщането им като двойка в " Господари на ефира ". Красивата блондинка бе пристигнала в студиото с къси панталонки, който откриваха перфектна гледка към заголеното й дупе, още щом поседна на диванчето.

" Така е, 7 години не сме водили. Може би ще водим една седмица, ще видим. Довечера искам да кажа, че ще подпишем един много важен документ в ефир, но няма сега да издавам какъв е ", хвърли бомба Рачков и добави " Абе, чакай да кажа. Така, като те гледам, имам чувството, че Николина Чакърдъкова води. Македонска песен няма ли да има? ", каза той, подигравайки се на " фруктиерата " на главата на водещата


Гала сюрпризира двойката с енергизиращи шотове и игра на " Бира понг ". Ако някой от двамата не уцелеше противниковата чаша - то трябваше да отговаря на въпрос.

Двамата отговаряха честно и бяха много откровени - " Ако трябваше да да променя нещо в Рачков, то бих го накарала да говори по-малко по телефона. Постоянно го прави ", заяви Игнатова, а по-късно призна, че тя обича да си поспива повече от половинката си и е направо непоносима преди сутрешното кафе.


На въпрос какво харесва най-много в Мария Рачков отговори - " Мария е много красива, интелигентна, има височина, талия и ханш. Малко й лопат днес гащите, но е поотлсбнала. Обичам да общувам с нея ", призна комикът.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР