След като блокира за постоянно личния акаунт на президента Доналд

...
След като блокира за постоянно личния акаунт на президента Доналд
Коментари Харесай

Тръмп обмисля дали да не създаде своя алтернативна платформа на Twitter

След като блокира за постоянно личния акаунт на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, снощи социалната мрежа Twitter съобщи, че ще вземе мерки срещу всеки друг акаунт в своята система, ако все още действащият президент на САЩ започне да го използва, предаде ТАСС, цитирайки представител на мрежата.

Последва и съобщение, че Twitter спира акаунта на президентската кампания на Тръмп - @TeamTrump, заради нарушаване на правилата на мрежата.

Ръководството на компанията, чиято собственост е Twitter, заяви, че смята да предаде контрола над официалните акаунти на президента на САЩ и на Белия дом на демократа Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, след като той положи клетва като следващия президент на страната на 20 януари. Именно на тези акаунти в Twitter Тръмп се опита да пусне свои туитове след блокирането на личната му страница там, но те бяха веднага отстранени от модераторите на мрежата.

После текстовете на тези туитове бяха разпространени от пресслужбата на Белия дом. " Както аз отдавна казвах, Twitter отива все по-далече и по-далече в ограничаването на свободата на словото, и ето че днес служителите на Twitter, в координация с демократите и радикалните леви, премахнаха моя акаунт от тяхната мрежа, за да заставят мене и вас да мълчим ", написа Тръмп, цитиран от ТАСС.

Президентът републиканец обяви, че разглежда възможността за създаване на собствена, алтернативна на Twitter платформа, след като неговата бе блокирана от администрацията на социалната мрежа.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 84  Подготвя се импийчмънт против Тръмп в понеделник Подготвя се импийчмънт против Тръмп в понеделник  Задигнали преносим компютър от офиса на Нанси Пелоси при щурма на Капитолия Задигнали преносим компютър от офиса на Нанси Пелоси при щурма на Капитолия  Пелоси желае от най-висшия американски военен Тръмп да не дава нежелани заповеди Пелоси желае от най-висшия американски военен Тръмп да не дава нежелани заповеди
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР