Световните тенденции са в план защита. Увеличението на смъртните случаи

...
Световните тенденции са в план защита. Увеличението на смъртните случаи
Коментари Харесай

Проф. Сорен Хайрабедян разкри кой е най-опасният щам на коронавируса

Световните тенденции са в план защита. Увеличението на смъртните случаи в последно време се дължи на това, че голяма част от глобалното население не е имунизирано срещу вируса. Това сподели в сутрешния блок на Нова телевизия директорът на Института по биология и имунология на размножаването проф. Сорен Хайрабедян.

,,Най-опасният щам е бразилският, тъй като той има над 20 мутации и има по-висока смъртност. Дори естественият имунитет би могъл да не е достатъчен срещу него``, отбеляза той.

Генофондът ни е така направен, че някои от нас са по-податливи на вируса, докато други го прекарват доста по-леко. Това е така, защото при всеки човек имунната система е различна. Ваксинирането не дава 100 процента защита или нула процента. При някои хора защитата ще бъде по-малка, а при други по-голяма, допълни още проф. Хайрабедян.

Според него не е много удачен подходът да се смесват няколко ваксини и от тях да се получава една-единствена.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19389  Карнавалът във Венеция ще се организира онлайн поради пандемията Карнавалът във Венеция ще се организира онлайн поради пандемията  Пристигащите във Англия ще бъдат тествани два пъти за COVID-19 Пристигащите във Англия ще бъдат тествани два пъти за COVID-19  Новите случаи на ковид у нас за последното денонощие надвишават 900 Новите случаи на ковид у нас за последното денонощие надвишават 900
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР