Ръководителят на Световната здравна организация заяви днес, че е неприемливо

...
Ръководителят на Световната здравна организация заяви днес, че е неприемливо
Коментари Харесай

Ръководителят на СЗО заяви, че е неприемливо да се поставя под въпрос независимостта на организацията

Ръководителят на Световната здравна организация заяви днес, че е неприемливо да се поставя под въпрос независимостта на организацията и че изказвания в този смисъл няма да я разсеят от борбата с коронавируса, съобщи БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10735
Тедрос Аданом Гебрейесус бе разкритикуван, най-вече от американския президент Доналд Тръмп и държавния секретар на САЩ Майк Помпейо, които го обвиниха, че е прокитайски настроен.

Създателите на ваксина срещу COVID-19 в ЕС са готови да доставят над 60 милиона дози тази година

Коментарите са неверни, неприемливи и неоснователни, каза Гебрейесус на виртуален брифинг в Женева, запитан за изявленията на Помпейо, в които държавният секретар постави под въпрос независимостта му.

Според вестниците " Таймс " и " Дейли телеграф " Майк Помпейо остро е разкритикувал СЗО във вторник на срещата си при закрити врата с британски депутати в Лондон.

Според двете издания Помпейо е обвинил СЗО в политически пристрастия и е заявил, че Тедрос е " купен от китайското правителство ", на което дължи избирането си за ръководител на организацията.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10735  Новите случаи на ковид в Италия са над 300 Новите случаи на ковид в Италия са над 300  Доц. Мангъров: PCR тестванията би трябвало да бъдат прилагани единствено за хора, които са заболели Доц. Мангъров: PCR тестванията би трябвало да бъдат прилагани единствено за хора, които са заболели  Д-р Стойчо Кацаров: COVID-19 у нас съвсем няма Д-р Стойчо Кацаров: COVID-19 у нас съвсем няма
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР