Русия съобщи днес, че е изпратила самолет с хуманитарни помощи

...
Русия съобщи днес, че е изпратила самолет с хуманитарни помощи
Коментари Харесай

Русия изпрати самолет с хуманитарни помощи за САЩ

Русия съобщи днес, че е изпратила самолет с хуманитарни помощи в САЩ, където коронавирусната пандемия е взела вече над 4000 жертви, предаде БТА, цитирайки АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3546
За САЩ излетя Ан-124 на руските Въздушнокосмически сили, натоварен с предпазни маски и медицинско оборудване, съобщи министерството на отбраната в Москва. Според говорителя на Кремъл Дмитрий Песков тази помощ е била спомената вчера в разговор по телефона между руския президент Владимир Путин и американския му колега Доналд Тръмп. Днес, когато ситуацията засяга всички без изключение и се превръща в глобална, стават безалтернативни действията в дух на партньорство и взаимопомощ, заяви Песков пред руски агенции.

В Ню Йорк регистрираха първи случай на лице под 18 години, починало от COVID-19

Миналата седмица Русия изпрати самолети с експерти медици, оборудване за лаборатории и мобилни системи за дезинфекция в Италия, където болестта Ковид-19 е взела над 12 400 жертви, припомня АФП. До момента САЩ са обявили официално за близо 186 000 заразени и 4076 починали.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3546  Десислава Атанасова съди замесилите я в прекъсването на аналгин хинин Десислава Атанасова съди замесилите я в прекъсването на аналгин хинин  Властите в Армения стопират публичния превоз поради ковид Властите в Армения стопират публичния превоз поради ковид  Заразеният в Русе мъж е с едностранна пневмония, работил с приятелката си в ски курорт в Австрия Заразеният в Русе мъж е с едностранна пневмония, работил с приятелката си в ски курорт в Австрия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР