Ремонтът в Западния парк наложи промяна на първоначалния маршрут за

...
Ремонтът в Западния парк наложи промяна на първоначалния маршрут за
Коментари Харесай

Западен парк с късо трасе за разходки заради дългия ремонт

Ремонтът в Западния парк наложи промяна на първоначалния маршрут за придвижване. Разрешеното трасе е много късо, заради разкопаната и неизползваема част на парка.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6579
Хората могат да се разхождат сред чакъл и ровове, а спортуването остава силно ограничено.

Ето каква е организацията за разходки в столичните паркове

Охраната на обекта е поета от Столична община. Служителите заявиха пред агенция Булфото, че имат проблеми с влизащи през нерегламентирани места от кварталите " Люлин ", " Света Троица " и циганската махала.

Срокът за обновяване на Западен парк наскоро бе удължен до 3 март 2021 година. Началото на ремонта започна през май 2018 година, а целия проект по реновацията е на стойност близо 11 милиона лева, като се финансира с европейски средства.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6579  Турция си слага за цел да стартира възкръсване на стопанската система от края на май Турция си слага за цел да стартира възкръсване на стопанската система от края на май  Китайци изпратиха защитни маски на Казанлък Китайци изпратиха защитни маски на Казанлък  Даниел Вълчев: Говорят ни полушамански за ковид, не излиза наяве кой взема решенията Даниел Вълчев: Говорят ни полушамански за ковид, не излиза наяве кой взема решенията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР