Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Търговище разпространи информация за организирането,

...
Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Търговище разпространи информация за организирането,
Коментари Харесай

РЗИ - Търговище информира къде ще се правят ваксини срещу COVID-19 в областта

Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Търговище разпространи информация за организирането, записването и ваксинирането срещу COVID-19. Ще бъдат обособени и три имунизационни кабинета за провеждането на предстоящото имунизиране, уточняват от здравната инспекция.

Гражданите, желаещи имунизация срещу COVID-19, могат да се обръщат към личните си лекари или към екипите от имунизационните кабинети. Такива в областния град Търговище ще има на три места: в МБАЛ - Търговище, в Медицински център " ВИП " и в РЗИ.

Имунизирането на потребителите на домове за социални услуги ще се извършва от личните лекари, обслужващи съответната институция, уточняват здравните власти.

По данни на Единния информационен портал към днешна дата в областта са ваксинирани общо 305 души, работещи на първа линия. От тях 50 са с втора доза.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18589  Лекар от Кърджали умря от COVID-19 Лекар от Кърджали умря от COVID-19  Над милион имунизирани против ковид в Турция Над милион имунизирани против ковид в Турция  Над 20% от учителите в Смолянско желаят да се имунизират Над 20% от учителите в Смолянско желаят да се имунизират
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР