Първата дама на САЩ Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена
Коментари Харесай

Мелания Тръмп осъди атаката срещу Конгреса и появилите се след това лъжливи обвинения

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил остро осъди днес атаката срещу сградата на Конгреса на 6 януари, предаде ТАСС.

" Не се съмнявайте, аз разбира се осъждам насилието, станало в Капитолия на нашата страна. Насилието винаги е неприемливо ", заяви госпожа Тръмп. Тя изрази разочарованието си по повод " долните клюки, необоснованите лични нападки и изопачените лъжливи обвинения ", започнали след " тези трагични събития ".

Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил призова за прекратяване на жестокостите, преодоляване на расовите предразсъдъци и да не се използват политическите разногласия като причина за " агресия и злоба ".

Първата дама изрази съболезнования към роднините на загиналите в безредиците на 6 януари.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 96  Доц. Борис Попиванов: Глобалната непоклатимост към момента има потребност от мощна и внушаваща Америка Доц. Борис Попиванов: Глобалната непоклатимост към момента има потребност от мощна и внушаваща Америка  Тръмп продължава да упорства на фона на апели да подаде оставка Тръмп продължава да упорства на фона на апели да подаде оставка  Импийчмънт на Тръмп на следващия ден? Импийчмънт на Тръмп на следващия ден?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР