Пфайзер има на разположение достатъчно ваксини, за да осигури втора

...
Пфайзер има на разположение достатъчно ваксини, за да осигури втора
Коментари Харесай

Pfizer: Имаме достатъчно ваксини за втората доза на американците

" Пфайзер " има на разположение достатъчно ваксини, за да осигури втора доза на всеки ваксиниран срещу COVID-19 и не очаква проблеми с доставянето им на американците, съобщи в изявление говорителка на компанията, цитирана от Ройтерс.

" Пфайзер " изпрати в различни части на САЩ над 15 милиона дози, произведени в завода на компанията в Мичиган, и смята, че ще може да произведе и достави около 2 милиарда дози по света през тази година, посочи говорителката.

Тя отбеляза, че наскоро американските здравни власти са поискали компанията да започне да доставя вторите дози от ваксината си.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18359  Испания записва нови върхове при новите случаи на ковид Испания записва нови върхове при новите случаи на ковид  Байдън възнамерява откриването на хиляди центрове за имунизиране Байдън възнамерява откриването на хиляди центрове за имунизиране  Англия ускорява граничния надзор, с цел да блокира проникването на нови варианти Англия ускорява граничния надзор, с цел да блокира проникването на нови варианти
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР