Прокуратурата проверява ромската баня в Кюстендил дали работи при карантината

...
Прокуратурата проверява ромската баня в Кюстендил дали работи при карантината
Коментари Харесай

Проверяват ромската баня в Кюстендил

Прокуратурата проверява ромската баня в Кюстендил дали работи при карантината от Covid-19.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4706
Окръжна прокуратура в Кюстендил разпореди проверка на обществената баня в 10-хилядния ромски кв. " Изток ", за която има публикации в медиите, че работи и при карантината срещу коронавирус, съобщиха от обвинението.

Това се случва в Деня на ромите - 8 април.

Банята в ромския квартал в Кюстендил от година е частна, закупена чрез търг на общината. Тя е с по 8 душа в две отделения - женско и мъжко, както и с кабини, вани, предаде БНР.

Според публикации банята не е затворила и работи въпреки наложената карантина.

Собственикът на комплекса и активист на ромския квартал " Изток " Сашо Кръстев каза: " Ремонти правим. Вътре има хора, ама правят мивки, мият плочки. Не работим! ".


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4706  Кметът на Бургас за ковид: Имаме късмет! Кметът на Бургас за ковид: Имаме късмет!  Дезинфекция и миене на улиците и кварталите стартира от на следващия ден Община Дупница Дезинфекция и миене на улиците и кварталите стартира от на следващия ден Община Дупница  Путин: Да обединим старания в битката против болестта Путин: Да обединим старания в битката против болестта
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР