Проверката по случая с имунизацията на общински съветници в Сандански

...
Проверката по случая с имунизацията на общински съветници в Сандански
Коментари Харесай

Министър Ангелов обяви имало ли е нарушение на плана за ваксиниране в Сандански

Проверката по случая с имунизацията на общински съветници в Сандански доказа, че редът за ваксинация на гражданите е нарушен. Това написа здравният министър в социалните мрежи.

" В Коронавирус системата, където се регистрират ваксинираните лица, са вписани четирима общински съветници от Общинския съвет в град Сандански. За да бъдат изцяло спазени принципите на прозрачност и законосъобразност, в рамките на първия работен ден след получаването на сигнала, ще бъдат взети обяснения от отговорните за ваксинирането в Сандански лица и институции ", заяви Ангелов.

" Действията ни във връзка с ваксинирането на всеки отделен българин са подчинени на ясни и точни правила, разписани в Националния план! Няма да допусна институции или отделни лица да ги нарушават!, категоричен е здравният министър.

Вчера, 09.01.2021 г., малко преди 18:00 ч., разпоредих проверка на сигнал за нарушения на Националния план за...
Публикувахте от в

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18100  Нова разновидност на COVID-19 бе засечена в Япония Нова разновидност на COVID-19 бе засечена в Япония  Във Франция имунизират неприоритетни групи, с цел да не се унищожават дози Във Франция имунизират неприоритетни групи, с цел да не се унищожават дози  Германия ще форсира имунизационната стратегия против COVID-19 Германия ще форсира имунизационната стратегия против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР