При подготовката на индивидуална оценка на потребностите на хората с

...
При подготовката на индивидуална оценка на потребностите на хората с
Коментари Харесай

Ето как ще се прави оценката на потребностите на хората с увреждания по време на извънредното положение

При подготовката на индивидуална оценка на потребностите на хората с увреждания служителите на дирекциите „ Социално подпомагане “ ще провеждат интервю по телефона с тях или с техен законен представител.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3549
Това предвиждат промени в Правилника за прилагане на Закона за хората с увреждания, които бяха одобрени от правителството, съобщиха от правителствената информационна служба.

Утре изтича важен срок за работещите хора с увреждания

Измененията са във връзка с въведеното от Народното събрание извънредно положение и ще се прилагат по време на действието му.

Те целят ограничаването на рапространението на вируса COVID-19 и съхраняването на здравето на хората с увреждания и служителите на дирекциите „ Социално подпомагане “ на Агенцията за социално подпомагане.

С провеждането на интервютата по телефона ще се осигури непрекъснатост на административния процес за подготовка на индивидуалните оценки на потребностите на хората с увреждания и ще се гарантира своевременно упражняване на техните права.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3549  Съединени американски щати пропуснаха шанса да вдигнат глобите по време на пандемията, сподели иранският президент Съединени американски щати пропуснаха шанса да вдигнат глобите по време на пандемията, сподели иранският президент  Актьорите от кино лентата “Заразяване ” със препоръки против COVID-19 Актьорите от кино лентата “Заразяване ” със препоръки против COVID-19  Русия изпрати аероплан с филантропични помощи за Съединени американски щати Русия изпрати аероплан с филантропични помощи за Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР