Премиерът на Словакия Игор Матович съобщи днес, че ще бъде

...
Премиерът на Словакия Игор Матович съобщи днес, че ще бъде
Коментари Харесай

Премиерът на Словакия е под карантина след контакт със заразен

Премиерът на Словакия Игор Матович съобщи днес, че ще бъде под карантина заради контакт с лице, дало с положителна проба за Ковид-19, предадоха Ройтерс и ТАСС.

" Правилата трябва да се прилагат за всички. Тъй като бях в контакт с лице с положителен тест, съобщавам, че оставам под карантина у дома ", написа той в профила си във " Фейсбук ".

През последното денонощие словашките здравни служби са регистрирали 3216 нови случая на зараза с коронавируса и 26 починали след усложнения заради Ковид-19. В страната с население 5,5 милиона досега са били установени 66 772 инфекции. Възстановените от заразата са 15 474, а починалите - 261.

От 1 октомври Словакия е в режим на извънредно положение, което ще продължи 45 дни. Ограничено е придвижването на гражданите и максимално са намалени социалните контакти. Нарушителите на забраните рискуват да бъдат глобени до 20 хиляди евро.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14426  Официално: Екатерина Захариева е под карантина поради контакт с COVID-позитивен Официално: Екатерина Захариева е под карантина поради контакт с COVID-позитивен  Христо Иванов: Америка ще остане с разграничено общество Христо Иванов: Америка ще остане с разграничено общество  Полша също вкарва национална карантина? Полша също вкарва национална карантина?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР