Правителството на САЩ е дарило средства за закупуването на диагностична

...
Правителството на САЩ е дарило средства за закупуването на диагностична
Коментари Харесай

Диагностична техника за COVID-19 ще има България със средства от САЩ

Правителството на САЩ е дарило средства за закупуването на диагностична техника за COVID-19 посредством Международната агенция за атомна енергия (IAEA) за България. Това се казва в публикувано съобщение на страницата на Американското посолство във фейсбук.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6810
Така наречената “Real Time RT-PCR” е една от най-бързите и надеждни машини за тестване, способни да идентифицират вируса COVID-19 в рамките на часове.

Прочетете повече за пълния комплект може да прочетете тук



Междувременно днес външният министър Екатерина Захариева и американският посланик Херо Мустафа обсъдиха взаимопомощта между България и САЩ в борбата срещу COVID-19. Мустафа отново заяви подкрепата си за мерките, които са предприети у нас.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6810  Учени разкриха за какво доста младежи изкарват COVID-19 съвсем без признаци Учени разкриха за какво доста младежи изкарват COVID-19 съвсем без признаци  Във Видин за последното денонощие са открити 20 нови случая на инфектирани с COVID-19 Във Видин за последното денонощие са открити 20 нови случая на инфектирани с COVID-19  Педиатър: В България се развива всеобща неуравновесеност, фунията би трябвало да се отвори за младите, здравите и децата Педиатър: В България се развива всеобща неуравновесеност, фунията би трябвало да се отвори за младите, здравите и децата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР