Полицията в Киев започна да използва безпилотни летателни апарати, за

...
Полицията в Киев започна да използва безпилотни летателни апарати, за
Коментари Харесай

Полицията в Киев използва дронове за издирването на нарушители на карантината

Полицията в Киев започна да използва безпилотни летателни апарати, за да издирва нарушители на карантината, въведена от украинското правителство във връзка с пандемията от коронавируса. Това съобщи днес Националната полиция на Украйна, цитирана от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5157
Полицията посочи, че полицаите са извършили първото патрулиране с помощта на дронове над многолюдни обекти миналата събота.

По решение на украинското правителство карантината и режимът на извънредно положение се продължават поне до 24 април. От 6 април е в сила решение на кабинета за въвеждане на строги ограничителни мерки, предаде БТА.

Киев затвори границите за украинци, които не са успели да се върнат в страната

По данни на украинското здравно министерство броят на заразените с коронавирус в Украйна е нараснал на 2777 души след увеличение с 266 души за последното денонощие. Към тази сутрин смъртните случаи в Украйна са 83, 89 пациенти са оздравели.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5157  431 умряли в Италия от ковид през последното денонощие 431 умряли в Италия от ковид през последното денонощие  Коронавирусът взе нова жертва у нас Коронавирусът взе нова жертва у нас  148 души бяха изследвани за антитела против COVID-19 в Банско 148 души бяха изследвани за антитела против COVID-19 в Банско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР