По данни на РЗИ - Видин за последното денонощие има

...
По данни на РЗИ - Видин за последното денонощие има
Коментари Харесай

За последното денонощие 50 души са с положителни проби за коронавирус в област Видин

По данни на РЗИ - Видин за последното денонощие има регистрирани 50 лица с положителни проби за коронавирус в област Видин - 29 жени и 21 мъже.

От тях три лица са изследвани като контактни, осем са изследвани в частни лаборатории и 39 са потърсили лекарска помощ със симптоматика. Шестима от новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица са хоспитализирани, съобщават от Областната администрация. Още девет души, положителни за коронавирус, са оздравели - двама са били на домашна терапия и седем са изписани от МБАЛ " Света Петка ".

За последното денонощие трима жители на област Видин са загубили битката с COVID-19 - жена на 66 г. и двама мъже на 56 г и 58 г. Областна администрация-Видин изказва съболезнования на семействата и близките на починалите.

Към 10.00 ч. на 12.11.2020 г., потвърдените случаи на коронавирус в област Видин са 626, като 328 от тях вече са излекувани. Активните случаи в областта са 262, като 42 от тях са хоспитализирани - 36 лица се лекуват във видинската болница, по едно лице в болниците в Лом и Монтана и четирима са хоспитализирани в софийски лечебни заведения.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14848  Проф. Балтов: Никой няма да бъде връщан или размотаван от лечебните заведения

Проф. Балтов: Никой няма да бъде връщан или размотаван от лечебните заведения  Продължава ли натискът върху Спешната помощ?

Продължава ли натискът върху Спешната помощ?  Гала пребори COVID-19 Гала пребори COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР