Пет експериментални ваксини срещу COVID-19 вече са тествани върху хора

...
Пет експериментални ваксини срещу COVID-19 вече са тествани върху хора
Коментари Харесай

Пет ваксини срещу COVID-19 са тествани върху хора в Китай

Пет експериментални ваксини срещу COVID-19 вече са тествани върху хора в Китай, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8057
Ваксинирани са над 2500 доброволци.

До три месеца ще има прототип на българска ваксина срещу COVID-19

Загрижено да осигури защита на китайците и да престанат критиките на Запада по повод мерките срещу новия коронавирус, прaвителството окуражава обществените институции и частните компании да ускорят изследванията си.

" Постигнат е напредък благодарение на сътрудничеството между здравните служби, болниците и изследователските институти - заяви на пресконференция заместник-министърът на здравеопазването на Китай Дзън Исин.

Общо 2575 доброволци са ваксинирани в рамките на 5 проекта. Не е регистриран значим нежелан страничен ефект. " Той не спомена дата за евентуално пускане на ваксина на пазара.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8057  Тръм оптимист по отношение на имунизацията против ковид Тръм оптимист по отношение на имунизацията против ковид  Ирландия стартира от понеделник последователно да смекчава рестриктивните мерки поради ковид Ирландия стартира от понеделник последователно да смекчава рестриктивните мерки поради ковид  Бразилският министър на опазването на здравето подаде оставка след единствено няколко седмици на поста Бразилският министър на опазването на здравето подаде оставка след единствено няколко седмици на поста
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР