Пастор от градчето Хома Бей в Кения заяви в интервю,

...
Пастор от градчето Хома Бей в Кения заяви в интервю,
Коментари Харесай

Свещеник: Говорих с Господ и Той ми каза как да се избавим от коронавируса

Пастор от градчето Хома Бей в Кения заяви в интервю, че Бог е разговарял с него посредством Светия дух за смъртоносния коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6717
По думите на Томас Кибира от местната църква Господ му е казал, че за да бъде надвита коварната болест на територията на Кения е необходимо да бъдат отправени молитви от три места – от дома на президента Ухуру Кениата, от дома на неговия заместник и от дома на лидера на Оранжевото демократично движение.

Обет от 17-и век пази град в Бавария от коронавируса

,,Ако молитвите бъдат изпълнени с цялата искреност и с чисто сърце, Бог ще ни избави от злия дух (коронавируса, б.р.) и не само Кения, но и целия свят``, обясни той, цитиран от световните агенции.

На въпрос защо точно тези трима души пасторът отвърна, че това са хората, които управляват африканската страна в момента.

Свещеникът допълни още, че молитвите, които се казват по радиото и телевизията, не са достатъчни.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6717  В Испания сервираха извинения, откакто опръскаха цялостен плаж с разредена белина В Испания сервираха извинения, откакто опръскаха цялостен плаж с разредена белина  Себастиан Курц отбрани политиката си: Под 100 са инфектираните с Covid-19 на ден в Австрия Себастиан Курц отбрани политиката си: Под 100 са инфектираните с Covid-19 на ден в Австрия  Почина един от инфектираните с COVID-19 от Дома за остарели хора в Гара Орешец Почина един от инфектираните с COVID-19 от Дома за остарели хора в Гара Орешец
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР