Очакват ни тежки зимни месеци - влизаме в грипния сезон,

...
Очакват ни тежки зимни месеци - влизаме в грипния сезон,
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Очакват ни тежки зимни месеци и рискът здравната система да не издържи е реален

Очакват ни тежки зимни месеци - влизаме в грипния сезон, и рискът здравната система да не издържи е реален. Това съобщи в профила си в социална мрежа министърът на здравеопазването.

Медицинските специалисти в болниците и в спешна помощ, здравните инспектори са на абсолютния си физически предел, допълва министърът.

Той информира, че вече има дифузно разпространение на COVID-19. Ако продължаваме с неглижирането на мерките, в един момент може да се окаже късно, изтъква здравният министър.

Той посочва, че по тази причина е предложил допълнителни мерки, с които да се гарантира социалната дистанция. Само чрез нея можем да прекъснем веригата на разпространение на вируса, посочва министърът.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13950  Англия регистрира 367 смъртни случая от COVID-19 Англия регистрира 367 смъртни случая от COVID-19  Кюстендил също е измежду рисковите области в страната Кюстендил също е измежду рисковите области в страната  Европейски Съюз предизвести, че в Европа няма да има задоволително ваксини против Коронавирус за всички до 2022 година Европейски Съюз предизвести, че в Европа няма да има задоволително ваксини против Коронавирус за всички до 2022 година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР