От днес паркирането в районите Възраждане, Красно село, част от

...
От днес паркирането в районите Възраждане, Красно село, част от
Коментари Харесай

Голяма промяна за софийските шофьори вече е факт! Ето за какво да внимавате, за да не си изпатите

От днес паркирането в районите " Възраждане ", " Красно село ", част от " Оборище " и " Лозенец " ще е платено, защото те стават част от зелената зона в София.
Друга промяна, която ще влезе в сила е, че паркирането на автомобили в пространствата пред жилищни, офисни или други сгради, които не са обособени като паркинги, ще е платено. Така ако по план пред сграда не са предвидени паркоместа, шофьорите на паркиралите коли ще трябват да платят таксата за зелена зона. В противен случай колите ще бъдат принудително премахвани или ще им бъдат поставяни скоби.
В зелената зона за паркиране от днес попадат улиците между булевардите: - " Джеймс Баучер " и " Никола Вапцаров " в " Лозенец ", като така паркирането в целия квартал ще е платено.
- " Иван Гешов ", " Пенчо Славейков ", " Ген. Тотлебен " и " Георги Софийски " в район " Красно село ".
- " Константин Величков ", " Сливница ", " Александър Стамболийски " и улиците " Димитър Петков " и " Опълченска " във " Възраждане ".
- " Христо и Евлоги Георгиеви ", " Ситняково ", " Данаил Николаев " и ул. " Черковна " в " Оборище ".
Зелената зона за платено паркиране работи от понеделник до петък от 08:30 до 19:30 часа, като максимално допустимото време за паркиране е 4/четири/ часа, а таксата е 1 лев за час.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР