Общо 61 508 души са се опитали да влязат нелегално

...
Общо 61 508 души са се опитали да влязат нелегално
Коментари Харесай

Гърция: 61 508 души са се опитали да влязат нелегално през границата ни с Турция

Общо 61 508 души са се опитали да влязат нелегално в Гърция между 28 февруари и 3 август тази година през сухопътната граница с Турция в района Еврос, съобщи гръцкият министър на отбраната Николаос Панайотопулос, цитиран от АНА-МПА, предаде БТА.

В отговор на въпрос в парламента във връзка с продължаващата " инвазия от Еврос ", министърът говори и за предприетите мерки за защита на граничната зона, включително електронно наблюдение.

В началото на този месец в. " Катимерини " писа за планове на властите за удължаване на оградата, минаваща по гръцко-турската граница в района Еврос. Според изданието се планира подсилване на вече съществуващата 12,5-километрова ограда по река Еврос (Марица), както и изграждане на нов 27-километров участък, отбелязва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11698  Медик, лекувал COVID-19 е в тежко положение, търсят плазма, с цел да го спасят Медик, лекувал COVID-19 е в тежко положение, търсят плазма, с цел да го спасят  57 са инфектираните с COVID-19 медици в Добричко от началото на пандемията 57 са инфектираните с COVID-19 медици в Добричко от началото на пандемията  14 нови случая на коронавирусна зараза са регистрирани в Шуменско за три дни 14 нови случая на коронавирусна зараза са регистрирани в Шуменско за три дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР