Общо 15 756 турски граждани, завърнали се от чужбина, се

...
Общо 15 756 турски граждани, завърнали се от чужбина, се
Коментари Харесай

Над 15 000 турски граждани, завърнали се от чужбина, се намират под карантина в общежития в Турция

Общо 15 756 турски граждани, завърнали се от чужбина, се намират сега под 14-дневна карантина в общежития в Турция в съответствие с мерките срещу разпространение на коронавируса, съобщи днес турският министър на младежта и спорта Мехмет Мухарем Касапоглу, цитиран от турския телевизионен канал НТВ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4145
Министърът уточни, че за тази цел се използват 78 общежития в 51 окръга на страната. Той каза, че в тези общежития има общо 26 586 стаи, като съгласно правилата поставените под карантина граждани са настанени в отделни стаи.

Турция въведе по-строги мерки заради коронавируса

Касапоглу съобщи също, че министерството е предоставило 66 общежития с общо 14 381 стаи в 43 окръга на страната за медицинския персонал, участващ в борбата с коронавируса.

В тези общежития досега са настанени 2 369 здравни работници, предаде БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4145  Борисов в диалог с Нетаняху: COVID-19 е невиждано предизвикателство за света Борисов в диалог с Нетаняху: COVID-19 е невиждано предизвикателство за света  Медицинският експертен съвет към държавното управление приключва активност Медицинският експертен съвет към държавното управление приключва активност  5-годишно дете умря от новия ковид в Обединеното кралство 5-годишно дете умря от новия ковид в Обединеното кралство
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР