Общият брой на смъртните случаи в страната от причиняваното от

...
Общият брой на смъртните случаи в страната от причиняваното от
Коментари Харесай

30 души са починали от COVID-19 в Италия за 24 часа

Общият брой на смъртните случаи в страната от причиняваното от новия коронавирус заболяване достигна 34 708, съобщи националната служба за гражданска защита, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9805
Вчера бе съобщено за 34 починали.

Учени: Всеки 20-и човек на планетата ще влезе в болница заради COVID-19

Рекордният брой смъртни случаи за едно денонощие в Италия бе достигнат в края на март - 969. Броят на потвърдените заразени в страната е нараснал през последните 24 часа с 259. 156 от случаите са открити в северната област Ломбардия, станала епицентър на епидемията в Италия.

Общият брой на заразените в страната достигна 239 961. През последното денонощие са оздравели 890 души. Броят на възстановилите се от началото на епидемията достигна 187 615.

В интензивно отделение в болници в Италия остават малко повече от 100 души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9805  СЗО: Над $30 милиарда са нужни за проби и ваксини за Covid-19 СЗО: Над $30 милиарда са нужни за проби и ваксини за Covid-19  Българи описаха за изискванията на работа в Българи описаха за изискванията на работа в " Тьонис " - кланицата с COVID-19  Съединени американски щати би трябвало да трансформират метода си към битката с COVID-19 Съединени американски щати би трябвало да трансформират метода си към битката с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР