Общият брой на диагностицираните с коронавирус в област Русе е

...
Общият брой на диагностицираните с коронавирус в област Русе е
Коментари Харесай

Четирима медици са сред новозаразените с коронавирус в Русенско

Общият брой на диагностицираните с коронавирус в област Русе е 34, като към момента 17 от тях са активните случаи. Това съобщиха от Областния оперативен щаб в крайдунавския град.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10038
Осем души са хоспитализирани, а девет са на домашно лечение. Четирима са без оплаквания, а 13 са проявили различни симптоми. Петнайсет са от град Русе, а останалите двама са от град Бяла и село Щръклево.

Рекорд - 182 нови случаи на Covid-19 у нас! Има и 7 починали

Петима медици от региона са заразени с коронавирус, като четирима са новозаболелите - лекарка, две медицински сестри и санитарка.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10038  COVID-19 не е станал по-агресивен в резултат на разновидностите си COVID-19 не е станал по-агресивен в резултат на разновидностите си  Рекорден брой нови инфектирани с ковид и в Индия Рекорден брой нови инфектирани с ковид и в Индия  Трюдо: Бележим триумфи в битката с вируса, само че заплахата още не е отминала Трюдо: Бележим триумфи в битката с вируса, само че заплахата още не е отминала
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР