Общинското ръководство на ГЕРБ – Благоевград дари 150 защитни облекла

...
Общинското ръководство на ГЕРБ – Благоевград дари 150 защитни облекла
Коментари Харесай

ГЕРБ дари 150 защитни облекла за медиците в МБАЛ-Благоевград

Общинското ръководство на ГЕРБ – Благоевград дари 150 защитни облекла за многократна употреба на медиците в МБАЛ – Благоевград.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2835
Специалните костюми бяха осигурени след проведени разговори с директора на лечебното заведение д-р Огнян Митев, който посочи, че облеклата ще бъдат от изключителна полза за медицинския персонал - особено в момента.

Инициативата бе подкрепена от областния координатор и евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, неговия колега Асим Адемов, областния административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, общински съветници и членове на ГЕРБ.



Бяха осигурени и 600 предпазни маски за жители на Благоевград, като голяма част от тях бяха дарени на пенсионерските клубове и хора в нужда.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2835  Фотограф снима послания през прозорците на хората в изолираност Фотограф снима послания през прозорците на хората в изолираност  Не е време за пътешествия, само че COVID-19 няма да ни затвори вечно Не е време за пътешествия, само че COVID-19 няма да ни затвори вечно  Евакуирахме от Бали наши сънародници, прибрахме други от Делхи Евакуирахме от Бали наши сънародници, прибрахме други от Делхи
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР