Общинските съветници от групата на ГЕРБ-Карнобат дариха 200 предпазни шлема

...
Общинските съветници от групата на ГЕРБ-Карнобат дариха 200 предпазни шлема
Коментари Харесай

Общински съветници от ГЕРБ дариха 200 шлема на 3 училища в Карнобат

Общинските съветници от групата на ГЕРБ-Карнобат дариха 200 предпазни шлема на три учебни заведения в града. Те са закупени с лични средства, а дарението бе подкрепено и от общинския координатор на партията Владимир Крумов. Предпазните средства са изработени от висококачествен материал в съответствие с всички предписания и здравни норми.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8424
Предпазните шлемове ще бъдат използвани от зрелостниците по време на предстоящите през юни матури. Общинските съветници Антоанета Стоянова, Антоанета Пенева, Драгомир Вълчев, Христо Георгиев и Владимир Крумов се срещнаха с директорите на училищата СУ „ Св.Св. Кирил и Методий “ (Маргарита Паскалева), СУ „ Христо Ботев “ (Иван Стоянов) и ПГССЛП Карнобат (Бисерка Атанасова).

Община Видин получи дарение от хранителни продукти

Те обсъдиха с директорите на училищата и педагози протичащото онлайн обучение, както и при какви засилени противоепидемични мерки от министерството на образованието ще протекат предстоящите изпити за завършване. 55 ще са завършващите в ПГССЛП-Карнобат, 58 ученици ще се явят на матури в СУ „ Христо Ботев “, а в СУ „ Св.Св. Кирил и Методий “ те ще са 64.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8424  Общо 25 души към този момент са инфектирани с COVID-19 в завода в Пазарджик Общо 25 души към този момент са инфектирани с COVID-19 в завода в Пазарджик  Над 9000 новозаразени за последното денонощие в Русия Над 9000 новозаразени за последното денонощие в Русия  Четиридневен полицейски час в Турция поради Рамазан Байрам Четиридневен полицейски час в Турция поради Рамазан Байрам
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР