Община Велико Търново разширява услугите в подкрепа на хора от

...
Община Велико Търново разширява услугите в подкрепа на хора от
Коментари Харесай

Община Велико Търново разширява услугите в подкрепа на хора от рисковите групи за COVID-19

Община Велико Търново разширява услугите в подкрепа на хора от рисковите групи за Covid-19, съобщават от общинския пресцентър.

От днес за нуждаещите се хора са разкрити телефонни линии, публикувани в сайта на общината.

Хората ще могат да подават заявки за закупуване и доставка на стоки от първа необходимост, лекарства, за плащане на сметки и извършване на административни услуги без нужда от пълномощно.



Потребителите на колцентъра ще заплащат стойността на стоките, лекарствата или съответните битови сметки, а самата услуга по закупуване и доставка ще е безплатна.

Колцентърът ще обработва заявките на тези великотърновци, които попадат в обхвата на рисковите групи за COVID-19, но не ползват услугите на патронажната грижа.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14290  Ангела Меркел с опасения за немската здравна система Ангела Меркел с опасения за немската здравна система  Нидерландия регистрира спад на новите случаи на COVID-19, записва единствено 8300 Нидерландия регистрира спад на новите случаи на COVID-19, записва единствено 8300  И Диян Стаматов с положителент тест за COVID-19 И Диян Стаматов с положителент тест за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР