Областният управител на София Илиан Тодоров коментира в сутрешния блок

...
Областният управител на София Илиан Тодоров коментира в сутрешния блок
Коментари Харесай

Защо хората хвърлят табуретки, телевизори и хладилници в речните корита?

Областният управител на София Илиан Тодоров коментира в сутрешния блок на БНТ, че по първоначални данни около 200 – 220 хил. лв. ще струва почистването на боклуците в река Искър.

„ Защо там има табуретки, столове, електроуреди? “, попита той. „ Не мога да разбера хората, които хвърлят телевизори, дивани, хладилници с деретата “, сподели Тодоров.

По думите му, още лятото е поискал финансиране за почистване на речните корита в Софийска област, но пари след три месеца са му били отказани.

„ Днес в 12.00 часа има среща, на която трябва възможно най – бързо да се вземе решение за почистване “, заяви Тодоров. Той обясни, че при почистването отпадъците ще бъдат извозени в депото за боклуци във Своге.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18312  Шефът на болничното заведение в Сандански не се усеща отговорен, че е използвал имунизациите Шефът на болничното заведение в Сандански не се усеща отговорен, че е използвал имунизациите  Ген. Мутафчийски разкри ще има ли цялостен локдаун в България Ген. Мутафчийски разкри ще има ли цялостен локдаун в България  Франция вкарва вечерен час, а Португалия от през днешния ден е в цялостна карантина Франция вкарва вечерен час, а Португалия от през днешния ден е в цялостна карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР