Обвинения за групов секс с непълнолетна и снимане на детска

...
Обвинения за групов секс с непълнолетна и снимане на детска
Коментари Харесай

Съдят военни моряци от САЩ за групов секс и извращения с непълнолетна

Обвинения за групов секс с непълнолетна и снимане на детска порнография бяха отправени към четирима моряци от ВМС на САЩ. Те са дадени на военен съд, съобщава тв каналът NBC.

Отбелязва се, че инцидентът е станал на територията на военната база в Бангор. Двама от четиримата моряци са обвинени в снимане на порнографско видео, трима са обвинени за секс с девойката, чиято възраст е по-малка от 16-години. Още един е обвинен в развратни действия спрямо момичето.

До огласяването на решението на военния трибунал обаче обвинените ще продължат да изпълняват служебните си задължения, посочва NBC.

Най-голямата подводна военна база в САЩ Kitsap-Bangor приютява 8 от 14-те американски ядрени подводници. Kitsap-Bangor се намира на около 50 километра от центъра на Сиатъл. където се намираше закритото руското консулство.

Тя е една от двете бази за многоцелеви атомни подводници (SNLE). Базата си намира в Кингс Бей, на атлантическото крайбрежие. Всяка от тези подводници е екипирана с 20 балистични ракети SLBM Trident II с ядрени бойни глави.

Освен това в тази база има голям арсенал от ядрени ракети Trident II с 11 000 километра обсег и ядрени ракети Tomahawk с обсег от 2 500 километра, пише на сайта си компанията за отбранителна техника Lockheed Martin, която ги произвежда.

Според експертът Ханс Кристенсен, директор на Nuclear Information Project, там се съхраняват 1 200 ядрени бойни глави или една трета от ядрените запаси на САЩ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР