Носителката на „Оскар“ Ема Томпсън беше почетена с една от

...
Носителката на „Оскар“ Ема Томпсън беше почетена с една от
Коментари Харесай

Скандалната Ема Томпсън напира да целува принц Уилям и то точно, когато той я обяви за...

Носителката на „ Оскар “ Ема Томпсън беше почетена с една от най-високите награди във Великобритания. Актрисата, известна като непримирим враг на високите токчета, приситгна в Бъкингамския дворец по бели кецове, за да си получи от престолонаследника принц Уилям званието „ дама “, съобщава АП.

59-годишната звезда пристигна в кралските дворец в тъмнозелен костюм, закичена със значка, символизираща борбата за равно заплащане на половете. Беше обута, обаче, в бели кецове – далеч от избора, който мнозина биха направили точно за това събитие.

След церемонията тя разказа и за шегите, които успяла да си размени с него: „ Обичам принц Уилям. Познавам го откакто беше малък, и двамаа просто се хилехме един на друг. Казах му: „ Не мога да те целуна, нали? “, а той каза: „ Не, недей “.

Тя, обаче, не приела отказа твърде драматично и отбелязала, че принцът изглежда чудесно и се справя много добре.

„ Ако ви е за пръв път, трябва да сте по-официални за такъв повод. Той ми каза: „ Този ден не е за мен, той е за теб “, добави актрисата.

Тя много пъти се е срещала с членове на кралското семейство и е стара приятелка на принц Чарлз. През 2013 година тя скандализира всички, описвайки танцуването с него като „ по-добро от секса “.

През юни Томпсън получи почетно звание с още няколко британски актьори, сред които Том Харди и Кийра Найтли.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР