Ние сме заедно в това изпитание - американци и българи.

...
Ние сме заедно в това изпитание - американци и българи.
Коментари Харесай

Херо Мустафа: Българи и американци сме заедно в това изпитание

Ние сме заедно в това изпитание - американци и българи. Заедно можем да намалим до минимум разпространението на COVID-19. Това казва в свое видеообръщение американският посланик Херо Мустафа.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5642
" Заедно можем да подкрепим хората в нашите общности, които се нуждаят от помощ. Заедно ще се възстановим от тази криза и ще изградим още по-силни отношения между България и Америка ", заяви тя.



Междувременно бе съобщено, че американски компании са се включили в оказването на помощ за България в борбата с COVID-19.

" Тези компании предоставят безплатен софтуер и онлайн комуникационни платформи, финансират болници и осигуряват медицинско оборудване, както и хранa и транспорт за медицински работници в спешни ситуации ", се казва в съобщение на Посолството на САЩ у нас.

Поименно са посочени всички дарения от големите американски компании, които оперират и на българския пазар.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5642  Англия удължава с три седмици въведените на 23 март карантинни ограничения Англия удължава с три седмици въведените на 23 март карантинни ограничения  Пациенти и лекари се притесняват, че COVID-19 може да попречи на борбата против други заболявания Пациенти и лекари се притесняват, че COVID-19 може да попречи на борбата против други заболявания  ЕКОФИН с значимо решение за разхлабване на банковите правила поради COVID-19 ЕКОФИН с значимо решение за разхлабване на банковите правила поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР