Необходимостта от социални асистенти в Германия расте непрекъснато. Industriewerk 24

...
Необходимостта от социални асистенти в Германия расте непрекъснато. Industriewerk 24
Коментари Харесай

Важно! Търсят се социални асистенти за постоянна работа в Германия!

Необходимостта от социални асистенти в Германия расте непрекъснато. Industriewerk 24 работи повече от 10 години в сферата за набиране на персонал за реномирани старчески домове в страната. Ние търсим мотивирани служители (социални асистенти и медицински сестри)за цяла Германия,които имат желание да се грижат всекидневно за нуждаещи се от грижи възрастни хора.

Ако сте комуникативни, мотивирани, всеотдайни, сериозни и обичате да общувате с възрастни хора, тогава Ви предлагаме трудово възнаграждение от около 2000 евро месечно. Необходимо е също да владеете немски език на разговорно ниво. Но какво е нашето предложение? Ние предлагаме сигурна и постоянна работа в Германия, като организираме и заплащаме първото Ви пристигане в страната.

Ще ви помогнем при адаптирането и намиране на жилище, а след това ще продължим да поддържаме контакт с вас и да бъдем на ваше разположение. Осигуряваме Ви безплатен интернет, за да сте във връзка със своите близки, за да се чувствате максимално комфортно в новата и непозната обстановка. Стана ли Ви интересно? Ако отговорът е да, то тогава искаме да се запознаем със Вас.

Изпратете ни Вашата автобиография със снимка, сертификати и контакти за връзка на следния еmail: [email protected]. Ще се радваме да се запознаем с Вас и да поговорим за възможностите, които Ви разкрива нашата компания. Каним ви на интервю тази събота, 8 декември, в хотел Маринела в град София
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР