На фона на непрекъснатото нарастване на заразените с новия коронавирус

...
На фона на непрекъснатото нарастване на заразените с новия коронавирус
Коментари Харесай

Забраняват сватбите, концертите и фестивалите в Истанбул заради COVID-19

На фона на непрекъснатото нарастване на заразените с новия коронавирус властите в Истанбул въведоха редица нови ограничения с цел спиране на разпространението на епидемията, предаде БТА.

От днес се забранява провеждането на сватби и други увеселения /годежи, сюнети/, вечери, групови пътешествия на кораби и яхти.

В нареждането на валийството на Истанбул, което бе огласено в медиите, се забранява провеждането на концерти, фестивали и други подобни прояви на открити терени в града и се посочва, че няма да се допускат никакви изключения в това отношение. На нарушителите на забраните ще се налагат съдебни санкции.

Припомня се, че е задължително носенето на защитни маски и спазването на физическа дистанция на открито и в затворени помещения, както и в масовия транспорт.

Турският министър на здравеопазването Фахреттин Коджа съобщи за нови 1617 случая на заразени, които са били регистрирани вчера, 11 септември.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12156  ОАЕ оповестиха рекорден дневен брой новозаразени с COVID-19 ОАЕ оповестиха рекорден дневен брой новозаразени с COVID-19  Ново рекордно нарастване на случаите на ковид в Чехия Ново рекордно нарастване на случаите на ковид в Чехия  Проф. Тодор Кантарджиев: Последните три седмици имаме съществено понижаване на случаите на ковид Проф. Тодор Кантарджиев: Последните три седмици имаме съществено понижаване на случаите на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР