Нарастване на онлайн търговията в условията на локдаун отчитат от

...
Нарастване на онлайн търговията в условията на локдаун отчитат от
Коментари Харесай

Активни потребители: Внимавайте с продукти, свързани с превенция и лечение на коронавирус

Нарастване на онлайн търговията в условията на локдаун отчитат от Активни потребители. Заедно с рисковете на лице са и предимствата, като едно от тях е възможността за сравняването на цените на различните оферти. Това съобщи за Радио Стара Загора Богомил Николов от асоциацията.

" Много често ставаме жертви на измамнически практики, коментира Николов и допълни, че се надява кризата да подобри потребителската култура и попадането в капаните на нелоялните търговци да става все по-рядко. Зачестиха и подвеждащите реклами, свързани с епидемията от коронавирус ", коментира експертът.

" Появиха се най-различни продукти, които лекуват и предпазват от вируси, включително и от Ковид 19 и Трябва да бъдем изключително внимателни към тези продукти и търговци ", предупреди Богомил Никиолов от Активни потребители.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 19204  Австрия подвигна крепко санкциите за липса на маска Австрия подвигна крепко санкциите за липса на маска  Сериозно повишаване на инфектираните в София-град Сериозно повишаване на инфектираните в София-град  Защо българите се опасяват от имунизациите против COVID-19? Защо българите се опасяват от имунизациите против COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР