Най-лошото свърши.Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5282 Това каза днес

...
Най-лошото свърши.Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5282 Това каза днес
Коментари Харесай

Губернаторът на щата Ню Йорк: Най-лошото свърши

Най-лошото свърши.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5282
Това каза днес губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо. Той заяви, че за последното денонощие в щата са починали 671 души, което е най-малкият брой смъртни случаи за последната седмица, предаде Ройтерс. Жертвите на COVID-19 в щата са общо 10 056 от началото на заразата, предаде ДПА. Куомо добави, че разпространението на заразата е поставено под контрол и че броят на приетите в болница се е стабилизирал.

В Ню Йорк - епицентъра на епидемията от коронавируса в САЩ, има три индикатора, които трябва да покажат устойчив спад, преди да се се каже, че епидемичният взрив навлиза в по-слабо опасна фаза, каза кметът на най-големия американски град Бил де Блазио, цитиран от Ройтерс. Тези индикатори са: броят на приеманите с COVID-19 в болница всеки ден, броят на заболелите, настанени в интензивни отделения, и процентът на положителни тестове за вируса, посочи той. " С удовлетворение отбелязвам, че виждаме всичките 3 индикатора да се движат в правилна посока, т.е. спадат заедно ", каза кметът. Де Блазио подчерта нуждата нуждата от масово тестване, преди експертите да добият увереност, че градът е навлязъл в нова фаза и може да вдигне ограниченията за социално дистанциране.

Тръмп категоричен: Аз решавам кога да отворя американската икономика

В изявление по нюйоркския тв канал " Ен Уай 1 " той уточни, че броят на приеманите в болница заразени с COVID-19 между 10 и 11 април е намалял от 464 на 383, което според него е " значително понижение ", а броят на болните на апарат за изкуствено дишане е спаднал от 857 на 835. Той призова жителите на мегаполиса да продължат да спазват мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса, предаде БТА. По последни данни на университета " Джон Хопкинс ", който събира сведенията за хода на епидемията, получени от федералните и местните власти, в САЩ са регистрирани 556 000 заразени с вируса. Починалите са над 22 000, от които 6800 са в Ню Йорк.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5282  Решение на Букурещ провокира рецензиите на Европейска комисия Решение на Букурещ провокира рецензиите на Европейска комисия  Проф. Константинов вкара числата, с цел да обясни за ковид Проф. Константинов вкара числата, с цел да обясни за ковид  В Индия откриха ефикасен метод да санкционират чужденците, нарушили изолацията В Индия откриха ефикасен метод да санкционират чужденците, нарушили изолацията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР