На 07 април в РУ – Габрово е започнато досъдебно

...
На 07 април в РУ – Габрово е започнато досъдебно
Коментари Харесай

60-годишен мъж избяга от карантина, за да си подмени шофьорската книжка

На 07 април в РУ – Габрово е започнато досъдебно производство срещу 60-годишен жител на областния град, поставен под карантина с предписание на Регионална здравна инспекция – Видин. Това съобщиха от ОДМВР-Габрово.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4645
На същата дата, мъжът се е явил на гише в сектор „ Пътна полиция “, където е заявил, че желае да подмени свидетелството си за управление на моторно превозно средство.

39-годишен мъж избяга от карантината си, за да спортува

При извършена справка на подадените данни е установено, че е поставен под карантина, и с явяването си в административната сграда на Сектора, нарушава предписанието на РЗИ.

Обстоятелствата, свързани с нарушаването на карантината са в процес на изясняване. Разследването по случая се провежда под надзора на Районна прокуратура – Габрово.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4645  Масови инспекции във Врачанско за съблюдаване на карантината Масови инспекции във Врачанско за съблюдаване на карантината  Турция идва на помощ на балканските страни Турция идва на помощ на балканските страни  Над 200 са към този момент смъртните случаи от COVID-19 в Румъния Над 200 са към този момент смъртните случаи от COVID-19 в Румъния
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР