Момче с минало на емигрант в Германия и бъдеще в

...
Момче с минало на емигрант в Германия и бъдеще в
Коментари Харесай

Иван Лечев се обърна на сръбско в „Гласът на България“!

Момче с минало на емигрант в Германия и бъдеще в „ Гласът на България “ накара заклет рокаджия като Иван Лечев да се обърне при изпълнение на сръбски шлагер на старта на музикалното риалити.

Тодор Сименов от Сандански впечатли мастъра със силата и дълбочината на гласа си. „ Той си пее хубаво момчето, какво? “, отговори Лечев на изумените лица на Камелия, Графа и Михаела Филева, които за пръв път го видяха да реагира положително на такава балканска рапсодия.


Тодор, който избра категорично отбора на Камелия, се издържа като таксиметров шофьор. „ Колеги се шегуваха, че трябва да остана след кастинга и да припечеля, като карам отпадналите по домовете им “, споделя с усмивка 23-годишният талант от Сандански. Като тийнейджър Тодор заминава при баща си в Германия и започва работа като шофьор. Кара коли под наем, като на ден се е случвало да минава по 1000 км и да не спира да подобрява пеенето си зад волана. От скоро Тодор търси късмета си България, а единствените му слушатели са клиентите, които извозва от адрес на адрес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР