Моловете в Румъния ще отворят врати на 15 юни, съобщават

...
Моловете в Румъния ще отворят врати на 15 юни, съобщават
Коментари Харесай

Моловете в Румъния отварят отново на 15 юни

Моловете в Румъния ще отворят врати на 15 юни, съобщават румънските вестници.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8834
Министърът на икономиката и търговията Вирджил Попеску се срещна вчера с представители на големите търговски центрове. След срещата министърът каза, че в контекста на намаляването на новите случаи на заразяване с коронавирус в Румъния, моловете ще отворят отново на 15 юни, но ще останат затворени кината в тях и игралните зали.

Румънският премиер олекна с € 500 заради купон

Ресторантите във вътрешността на моловете също ще бъдат отворени на 15 юни, при условие в тези заведения да се осигурява минимална безопасна дистанция между клиентите и масите.

" Ромъния либера " отбелязва, че през последното денонощие в Румъния са регистрирани само 119 нови случаи на коронавирус, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8834  Борисов: На 15 юни би трябвало да падне всичко, остават обществените ограничения Борисов: На 15 юни би трябвало да падне всичко, остават обществените ограничения  342 нови случая на COVID-19 в Германия 342 нови случая на COVID-19 в Германия  СЗО отхвърли изказванието, че новият ковид губи силата си СЗО отхвърли изказванието, че новият ковид губи силата си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР