Министърът на труда и социалната политика Деница СачеваДеница Сачева е

...
Министърът на труда и социалната политика Деница СачеваДеница Сачева е
Коментари Харесай

Деница Сачева предостави на МБАЛ-Добрич средства за кислородни генератори

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е и народният представител Даниела Димитрова предоставиха на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич средства за закупуване на два кислородни генератора. Дарението е от организацията ГЕРБ-Добрич, на която Сачева е областен координатор.

Сега проблем номер едно е борбата с пандемията и разбрахме, че болницата има нужда от такава апаратура, каза Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е.

Апаратите сами генерират кислород и подават потока към тежкоболните пациенти в реанимацията на ковид-сектора в болницата, поясни изпълнителният директор на Многопрофилната болница за активно лечение д-р Георги Желязков. По думите му в сектора, който разполага общо с 66 легла, се лекуват 58 пациенти, от които за шестима се полагат интензивни грижи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17110  Ваксинацията против COVID-19 в Полша може да стартира на 27 декември Ваксинацията против COVID-19 в Полша може да стартира на 27 декември  Дания изгаря труповете на избити поради ковид норки Дания изгаря труповете на избити поради ковид норки  Ново огнище на болест в Сидни Ново огнище на болест в Сидни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР