Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов и правителството ще дарят по 1000 лева от заплатите си социално слаби семейства

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и членовете на правителството взеха решение да дарят по 1000 лева от заплатите си за подпомагане на социално слаби семейства по време на извънредното положение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2388
Сумата ще бъде преведена на Фонд „ Социална закрила “, в който ще се създаде целева програма за подпомагане на схемата за раздаване на пакети с хранителни продукти.

Бойко Борисов: Отлагаме плащането на данъци, ще помогнем на бизнеса и най-нуждаещите се

До момента през оперативната програма за храни Министерството на труда и социалната политика е раздало 241 395 пакета с 16 най-необходими продукта на 457 000 нуждаещи се и техните семейства. Това се равнява на 6000 тона.

В момента се правят разчети да бъдат раздадени още 1500 тона храни на близо 40 000 души. С дарението на министър-председателя, заместниците му и министрите ще бъдат подпомогнати още близо 300 семейства.

Междувременно Фонд „ Социална закрила “ ще открие дарителска сметка, парите от която също ще отидат за закупуване и предоставяне на храни. Предстои фондът да раздаде помощни технически средства – компютри, видеоувеличители и специализиран софтуер, за хора с увредено зрение и с други увреждания.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2388  21 души са под карантина в община Антоново 21 души са под карантина в община Антоново  Турция е арестувала над 400 души за провокации по отношение на COVID-19 Турция е арестувала над 400 души за провокации по отношение на COVID-19  СЗО с предизвикателство: Как се мият ръцете СЗО с предизвикателство: Как се мият ръцете
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР