Министрите на здравеопазването на страните-членки ще проведат поредната видеоконференция, свързана

...
Министрите на здравеопазването на страните-членки ще проведат поредната видеоконференция, свързана
Коментари Харесай

Здравните министри от ЕС обсъждат пандемията

Министрите на здравеопазването на страните-членки ще проведат поредната видеоконференция, свързана с пандемията, предизвикана от коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5417
Здравните министри ще направят преглед на ситуацията до момента, както и на предприетите мерки в Европейския съюз за отговор на заразата.

Те ще набележат предизвикателствата, за да стигнат до най-добрия координиран подход за по-нататъшни действия. Срещата се провежда на фона на обявеното намерение на някои страни-членки да смекчат мерките за изолация. Вчера в Австрия отвориха врати хиляди магазини с по-малка площ.

Дания и Италия също обявиха, че ще облекчат мерките, а в Испания възобновяват дейността си работещите в строителството и индустриалния сектор. Президентът на Франция Еманюел Макрон обяви в понеделник, че училищата отварят врати от 11-ти май.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5417  5 ваксини против новия ковид са в първа фаза на създаване 5 ваксини против новия ковид са в първа фаза на създаване  46 нови случая на ковид в Китай, в Южна Корея - 27 46 нови случая на ковид в Китай, в Южна Корея - 27  Двама губернатори в Бразилия са с COVID-19 Двама губернатори в Бразилия са с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР