Литовският външен министър Линас Линкевичус ще се самоизолира за една

...
Литовският външен министър Линас Линкевичус ще се самоизолира за една
Коментари Харесай

Литовският външен министър се самоизолира след визитата на Макрон

Литовският външен министър Линас Линкевичус ще се самоизолира за една седмица след контакт с членове на делегацията на посетилия страната френски президент Еманюел Макрон, които по-късно дадоха положителна проба за коронавируса, предаде Ройтерс.

Министърът е присъствал на няколко прояви по време на визитата на 28-29 септември, заяви говорителката му Раса Якилайтене, цитира БТА.

Литовските медии съобщиха, че двама дипломати от френското посолство във Вилнюс, участвали в делегацията, са дали положителни тестове за COVID-19 миналата седмица. В събота петима служители от канцеларията на президента бяха помолени да се самоизолират заради това, че са били в близък контакт с френската делегация.

Президентът Гитанас Науседа, съпругата му и няколко служители на канцеларията му си направиха тестове вчера. Резултатите на всички са отрицателни, съобщи президентската канцелария.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12850  Премиерът на Румъния е със подозрения за COVID-19 Премиерът на Румъния е със подозрения за COVID-19  Дезинфекцираха постройката на регионалната администрация в Шумен поради ковид Дезинфекцираха постройката на регионалната администрация в Шумен поради ковид  Русия записва оптимален денонощен растеж на инфектирани с COVID-19 от май Русия записва оптимален денонощен растеж на инфектирани с COVID-19 от май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР