Лидерът на републиканците в Камарата на представителите на американския Конгрес

...
Лидерът на републиканците в Камарата на представителите на американския Конгрес
Коментари Харесай

Лидерът на републиканците в Камарата на представителите: Тръмп е отговорен за атаката срещу Капитолия

Лидерът на републиканците в Камарата на представителите на американския Конгрес Кевин Маккарти каза днес, че президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския носи отговорност за атаката на множество срещу сградата на Капитолия миналата сряда, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Според Маккарти Тръмп е трябвало, когато е видял какво се случва, веднага да разкритикува тълпата, атакувала Конгреса.

Това изказване Маккарти направи по време да дебатите в Камарата по резолюцията с обвиненията за импийчмънт на Тръмп и след като се изказа срещу импийчмънта на президента.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 113  Нанси Пелоси: Тръмп е рисков за Съединени американски щати и би трябвало да бъде отхвърлен от служба Нанси Пелоси: Тръмп е рисков за Съединени американски щати и би трябвало да бъде отхвърлен от служба  Самоуби се един от упрекнатите за щурма на Капитолия Самоуби се един от упрекнатите за щурма на Капитолия  От Външно предизвестиха българите за вероятни демонстрации в Съединени американски щати на 20.01 От Външно предизвестиха българите за вероятни демонстрации в Съединени американски щати на 20.01
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР