Кремъл отрече днес да има нещо нередно с официалните данни

...
Кремъл отрече днес да има нещо нередно с официалните данни
Коментари Харесай

Кремъл защити данните за смъртността от коронавируса в Русия

Кремъл отрече днес да има нещо нередно с официалните данни за смъртността от коронавируса в Русия. Повод за опровержението стана вчерашно изявление на Световната здравна организация, която окачестви като " необичаен " факта, че в Русия смъртността от коронавируса е по-ниска в сравнение с много други страни, съобщиха Ройтерс и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9176
Помолен днес да коментира дали Кремъл намира за странни официалните данни за смъртността, говорителят на руския президент Дмитрий Песков отговори отрицателно. Той обаче добави, че руската санитарна служба " Роспотребнадзор " е готова да обясни на СЗО данните.

Над половин милион са заразените с COVID-19 в Русия

Русия е регистрирала над половин милион случая на новия коронавирус - което я поставя на трето място в света по този показател - както и 6532 смъртни случая, брой, който е многократно по-малък в сравнение с други страни със сериозна епидемия, отбелязва Ройтерс, цитирана от БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9176  Нови 237 случая на ковид са доказани в Румъния през последното денонощие Нови 237 случая на ковид са доказани в Румъния през последното денонощие  От понеделник Финландия отваря границите си за редица страни От понеделник Финландия отваря границите си за редица страни  Световната банка: Пандемията ще утежни образованието на Западните Балкани Световната банка: Пандемията ще утежни образованието на Западните Балкани
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР