Канада започна вчера голяма имунизационна кампания срещу КОВИД-19 по-малко от

...
Канада започна вчера голяма имунизационна кампания срещу КОВИД-19 по-малко от
Коментари Харесай

Започна ваксинацията срещу новия коронавирус в Канада

Канада започна вчера голяма имунизационна кампания срещу КОВИД-19 по-малко от седмица след одобряването на ваксината на " Пфайзер " и " Бионтех " от здравните власти, съобщи Франс прес.

Един от първите ваксинирани хора в страната бе служителка на старчески дом в Торонто, а поставянето на ваксината бе излъчено на живо по телевизията.

" Това е само началото на края, но вече усещаме, че ще бъде сложен край на тази пандемия ", заяви премиерът на Канада Джъстин Трюдо в интервю за местно радио.



" Аз ще се ваксинирам с ентусиазъм, когато му дойде времето. Очевидно, трябва приоритет да са най-уязвимите хора ", добави той, предаде БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16747  Премиерът на Южна Корея със съществено предизвестие за COVID-19 и ограниченията Премиерът на Южна Корея със съществено предизвестие за COVID-19 и ограниченията  От на следващия ден Нидерландия вкарва петседмична цялостна карантина От на следващия ден Нидерландия вкарва петседмична цялостна карантина  Над 300 000 души с COVID-19 са умряли в Съединени американски щати Над 300 000 души с COVID-19 са умряли в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР