И третият тест на германския канцлер Ангела МеркелАнгела Меркел -

...
И третият тест на германския канцлер Ангела МеркелАнгела Меркел -
Коментари Харесай

Излезе и третият тест на Ангела Меркел

И третият тест на германския канцлер Ангела Меркел  Ангела Меркел Ангела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се за наличие на коронавирус е отрицателен, както и първите два.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3291
Това съобщи правителствената пресслужба, предаде БТА, цитирайки ТАСС. Въпреки това през следващите дни тя ще продължи да работи от вкъщи, каза говорителят на Меркел Щефен Зайберт.

Меркел с втори тест за коронавирус

Меркел е под домашна карантина от 22 март, след като се оказа, че се е разболял един от лекарите, с които тя е била в контакт.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3291  Орбан ще ръководи с укази Орбан ще ръководи с укази  Каролев: Не съм бил подложен под карантина след завръщането ми от 24-часово пътешестване до Лондон Каролев: Не съм бил подложен под карантина след завръщането ми от 24-часово пътешестване до Лондон  26-годишна учителка с астма пребори ковид 26-годишна учителка с астма пребори ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР