Истеризира се малко повече отколкото е необходимо, но явно властите

...
Истеризира се малко повече отколкото е необходимо, но явно властите
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев с коментар за новия щам на COVID-19 и изгоненият руски дипломат

Истеризира се малко повече отколкото е необходимо, но явно властите във Великобритания реагират малко по-засилено. Новият щам явно вече е изпуснат от бутилката. Мерките са малко закъснели, мои контрагенти ми казаха, че във Великобритания се говори за него от септември месец.

Що се отнася до изгоненият руски дипломат, то той заяви, че това е 6-ят такъв от страната ни. Мисията на руското посолство няма да намалее. Те ще останат 68. Ще бъдат изпратени нови хора.

С новата администрация на Байдън се очаква много голямо изостряна между САЩ и Турция.

Според Керемедчиев има две причини за случващото се.

" САЩ започнаха да налагат санкции срещу Турция. Това променя източното крило на НАТО и го премества в Румъния и България. Двете страни ще станат първите точки на съприкосновение от структурите на НАТО с все по-активните руски такива”, каза бившият зам.-външен министър.

Той допълни, че страната ни е интересна за Америка от години, като се вземат предвид провеждащите се все повече учения у нас.

" Това е едната страна на този казус. Втората е спорът, който България води с Република Северна Македония. За Русия определено забавянето на преговорите изцяло отговаря на нейните интереси ", каза още Керемедчиев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17088  Бивш министър: Здравната ни система не е в добра кондиция Бивш министър: Здравната ни система не е в добра кондиция  За какво да внимаваме след преболедуван COVID-19? За какво да внимаваме след преболедуван COVID-19?  Вирусологът за новия вариант на COVID-19: Няма мотив за суматоха Вирусологът за новия вариант на COVID-19: Няма мотив за суматоха
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР